zondag 30 juli 2017

iDee & Post #1

Ik zie altijd veel mooie kaarten voorbij komen die gemaakt zijn met de iDee & Post kit. Deze keer wilde ik hem zelf ook eens proberen en net voordat we op vakantie gingen viel hij in de bus. Ik heb natuurlijk wel eerst even gespiekt maar tijd om er iets mee te maken had ik helaas niet meer. Vandaag gelukkig wel!

In de kit zitten o.a. shaker-bakjes in de vorm van jampotjes met een bijpassende stanzen en stempels. Hoe cool!! Die moest ik natuurlijk als eerste even uitproberen. Het schakermateriaal uit de kit was ook heel bijzonder. Hele kleine plakjes fruit!! Ik wilde alleen de citrus schijfjes uit de mix dus dat was wel even puzzelen, maar verder was de kaart eigenlijk zo klaar. iDee & Post kit + Inkt: Peacock, Carrot, Sunflower - Lawn Fawn, Papier: Whisper white - SU!, Summer Sunrise - PTI, Twine - Lawn Fawn. Tekst stempel - Simon Says Stamp. 

Tequilla.. zout, citroen.. klinkt goed hè?! Is het niet! Smaakt naar wc-ontstopper en je wordt er heel erg dronken van. Geef mij maar limonade!! (of wijn ;-)

Groetjes!
Nicole

10 opmerkingen:

 1. Gaaf kaartje Nicole, leuk het jampotje, en het shakermateriaal is inderdaad erg leuk. De zwarte takjes vindt ik ook zo mooi op de achtergrond. Fijne zondag..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En die is wel heel gaaf geworden! Lekker fris en bijzonder die shaker-deeltjes... Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave materialen en een super leuke kaart ermee gemaakt, Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke kaart, Nicole!
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, uitgeprobeerd? Ik zal er niet aan beginnen, net als spa rood met citroen. Annebeth zei tegen me: mam, dan kun moet zo goed dubro in je spa rood gooien. Yek!
  Maar je kaart is wel super! Ik zie ze voorbij komen en ben hard bezig wat weg te werken, zodat ik over een poosje weer een abonnement kan nemen. Heb nog te veel kits liggen die eerst op moeten van mezelf......
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is lovely! Love all the different elements, Jo x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke kaart !!!!!
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk kaartje, lekker zomers! Al ben ik meer van een biertje....
  Het pakket is hier ook binnengekomen, maar wil het vrijdag meenemen als we een weekje op vakantie gaan, dus heb de doos weer dichtgedaan ;-)
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. helemaal leuk is deze geworden, geslaagd
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het altijd weer een feest om hier te kijken. De afgelopen maand kwam het e rniet van omdat het hier nogal hectisch was. Ik heb weer inspiratie bij je opgedaan:)

  BeantwoordenVerwijderen