Workshop agenda

Hieronder vind je de workshops die in de komende periode gepland staan. Voor workshops bij mij thuis kun je rechtstreeks met mij contact opnemen. Mijn mailadres vind je onder aan deze pagina. Voor de workshops die ik in winkels geef loopt het contact en de betaling via de betreffende winkel. Klik daarvoor op de link van de betreffende winkel.
  • Kosten zijn altijd inclusief materialen mits anders aangegeven in de omschrijving. 
  • Betalingen kunnen vooraf worden gedaan of contant op de dag/avond zelf. 
  • Dagworkshops zijn altijd incl. lunch. Avondworkshops incl. koffie/thee en iets lekkers. 
  • Annuleren graag minimaal 2 dagen van tevoren zodat ik daar met mijn inkoop en pakketten rekening mee kan houden. 
  • Bij mij in Nuenen kan ik 7 mensen kwijt, bij minder dan 3 aanmeldingen kan het zijn dat de workshop geannuleerd wordt.
  • Stampin-Up! workshops zijn exclusief voor klanten en daarvoor niet voor andere demonstratrices, uiteraard zijn al mijn workshops zonder enige aankoopverplichting.  
  • Wil je buiten deze data graag een afspraak voor een workshop maken of is er een speciaal onderwerp of een techniek die je wil behandelen? mail me dan rechtstreeks.  Donderdag 26 Januari 2017 - 20.00 / 22.30 - Nuenen
Dragonfly Dreams
Wat gaan we doen? - We maken een feestelijke kaart met o.a. goudfolie, een kaart met een bijzondere vouwwijze waarin je een cadeaukaart kunt verzenden en een doosje met tags die je aan cadeautjes kunt binden. Voor de tags leer ik je een leuke achtergrond techniek. Dit alles gaan we doen met de bundel 'Dragonfly Dreams' uit de Stampin Up! Catalogus.

De kosten voor deze workshop zijn €10,-. Je krijgt hiervoor alle materialen, versnaperingen en een Stampin Up! Catalogus.

Wil je meedoen of heb je vragen? Mail me via: nicole.parmentier@upcmail.nl